Kinderdagverblijf de Kikker in Tricht sluit, mogelijk nieuwe initiatiefnemer

Maandag 21 oktober maakte Kinderopvang Rivierenland bekend dat het per 1 januari 2015 stopt met kinderdagverblijf De Kikker op de Johan Frisoplaats. De organisatie heeft surseance van betaling aangevraagd en staat onder toezicht van een bewindvoerder. Tijdens een ouderbijeenkomst op 30 oktober bleek dat de Oudercommissie van De Kikker en De Hofnar en een zeer groot deel van de ouders dit betreuren en graag zouden willen dat de kinderopvang in Tricht blijft bestaan.

De ouders willen graag dat de kinderen kunnen opgroeien in een ruime en groene omgeving waar ze zich veilig voelen en samen kunnen optrekken met andere kinderen uit de wijk en straat. Het dorp moet een stabiel baken zijn waar de kinderen zich kunnen ontplooien en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Inmiddels heeft zich een mogelijke nieuwe aanbieder gemeld voor de kinderdagopvang in Tricht: Sandra van de Laar van Chapeau Kinderwerk. Zij heeft serieuze interesse getoond en heeft concrete plannen om de locatie als Kinderdagopvang over te nemen. Donderdag 6 november a.s. is er een kennismakingsbijeenkomst gepland voor ouders op haar kinderdagopvang in Enspijk. Tijdens deze bijeenkomst zal ze meer uitleg geven over haar plannen en vervolgstappen en krijgen de ouders de gelegenheid om deze Kinderdagopvang te bekijken.

Vind jij het belangrijk dat er goed voor onze kleintjes wordt gezorgd? Wil jij ook dat het mogelijk is om nu en in de toekomst je kinderen naar een Kinderdagopvang in Tricht te brengen? Kun je ons steunen (praktisch, politiek of met ideeën)? Stuur dan een e-mail naar Tessa Blokland (tessa.blokland@gmail.com) voor het programma van de bijeenkomst op donderdag 6 movember a.s. (vanaf 20 uur) en blijf op de hoogte.

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.