Afvalbak terug!

TRICHT –De door de gemeente verwijderde afvalbak bij het bankje naast het speelterrein aan de Wetering is inmiddels weer herplaatst. In de dorpskrant van september maakten wij melding van de bezwaren die buurtgenoten gemaakt hadden tegen het ‘opheffen’ van de gemeentelijke afvalbak. Nog voor verschijning van de Dorpskrant – hij werd inmiddels wel gedrukt – bleek de afvalbak weer teruggeplaatst te zijn.

IMG_2624 (2)

Het aan de bel trekken bij de gemeente, via onder andere dorpswethouder Ton van Maanen, bleek toch geholpen te hebben. ,,En de jongelui die er regelmatig zitten stoppen het meeste afval ook in die afvalbak,’’ liet een buurtbewoonster de redactie van de Dorpskrant weten. Ze gaf verder aan, net als de jongeren, blij te zijn dat uiteindelijk toch naar de bezwaren van bewoners geluisterd is. Tot nu toe lijkt het probleem van afval rondom het bankje daarmee opgelost te zijn.

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.